Danita West Oy tarjoaa ihmisläheisen ja ratkaisukeskeisen palvelun elämän muutoksissa.

Sanna Kiiski on MTV3 :n Huomenta Suomen toimittajana koko kansalle tutuksi tullut TV- toimittaja, TV- tuottaja, yrittäjä ja kolmen lapsen perheenäiti.

Sanna valmistuu ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi maineikkaasta Psykoterapiainstituutista. Hän tekee yksilövalmennuksia ja pitää asiakkailleen ratkaisukeskeisen terapian vastaanottoa.

“Ratkaisukeskeisessä terapiassa etsitään yhdessä asiakkaan kanssa tapoja päästä ulos vaikeasta elämäntilanteesta. Ihmisellä itsellään on usein avaimet siihen, miten tilanteesta selvitään. Siihen tarvitaan vain vähän apua ja näkökulman vaihtamista. Kodin vaihtaminen ja siihen liittyvä elämäntilanteen muutos on yleensä iloinen asia. Aina muutos ei ole pelkästään omasta tahdosta johtuva asia. Sen taustalla voi hyvin olla myös iso tapahtuma, kuten avioero, läheisen kuolema, yrityksen konkurssi tai muu iso muutos elämässä. Nämä ovat asioita, jotka väistämättä aiheuttavat monessa ihmisessä eri tasoista pohdintaa ja kuormitusta.

Ratkaisukeskeisellä lyhytterapialla voimme käsitellä yhdessä asiaa ja löytää työkalut haastavassakin elämäntilanteessa. Valmennus – tai terapiasuhde voi kestää yhdestä kerrasta aina muutamaan vuoteen. Otan koulutusasiakkaita vastaan Suomen Terapiatalon viihtyisissä tiloissa Munkkiniemessä.“
Lämpimin terveisin,
-Sanna-

 

Vastaanotto -50 % koulutusasiakkaille.
Kerro Sannalle tunnus: danitawest

Tiedustelut:
+358 (0)40 552 6962
vastarannansannakiiski@gmail.com

Suosittele ystävällesi

Suosittele ystävillesi minua välittäjäksi, niin muistan sinua, kun suosittelet minua.

LÄHETÄ VINKKISI >>
Kerro kavereillesi...

Selkeyttä asuntokauppoihin?

Lataa ILMAINEN asuntokaupan juridiikka -oppaani ja saat vinkkejä onnistuneeseen asuntokauppaan!

Kiitos oppaan tilauksesta. Saat kohta sähköpostiisi vahvistuslinkin!