Onko tuleva tai nykyinen asuntosi remontin tai saneerauksen tarpeessa?

Tilaa huoleton toteutus meiltä!

Remontoimassa?

Asuntosi uuteen loistoon.

Onko tuleva asuntosi, jota olet ostamassa, remontin tai saneerauksen tarpeessa? Jos haluat tehdä nykyisestä elämää nähneestä asunnostasi hyväkuntoisen ja hurmaavan, niin siihen tarjoaa avun Danita West. Danita West Oy:n laajan yhteistyöverkon kautta saat remontit tehokkaasti ja luotettavasti huoneistoosi tai kiinteistöösi. Yhteistyökumppanimme ovat laadukasta jälkeä tekeviä alan ammattilaisia. Remontointipalvelun tekijät on valittu huolella ja luottamuksella  ja projektin hinnat pysyvät asiakkaalle neuvottelumme ansiosta maltillisena ilman maksamista turhille väliportaille. Ja aikataulut pysyvät kasassa.

Tärkeintä on, että asiakkaalle ei koidu turhaa päänvaivaa. Hyvät tekijät remontointialalla ovat helmiä ja käytämme heitä omassa suhdeverkostossamme. Porukasta löytyy työnsä hallitsevia maalareita, laatoittajia, tapettimiehiä, rakennusmiehiä sekä putki- ja sähköasentajia. He ovat suorittaneet työtehtävissään tarvittavat vesieristyssertifikaatit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit.

Tarpeesi saattaa olla oman kodin asumisviihtyvyyden parantaminen, huoneiden muuttunut käyttötarkoitus, asunnon arvon kasvattaminen tai vuokralaisen hankkiminen.

Vinkki: Myytävää asuntoa ajatellen tiettyyn tasoon remontointi esim seinäpintojen osalta on kannattavaa, mutta turhan suuri remontti pelkästään myynnin edistämistä varten ei ole järkevää. Yleensä asunnon uusi omistaja haluaa remontoida kodistaan juuri itsensä näköisen valitsemillaan materiaaleilla. Niin sanottu pieni pintaremontti saattaa olla ok, mutta pääsääntöisesti  isoja urakoita kuten keittiötä tai kylpyhuonetta ei kannata alkaa tekemään vain myyntiä varten.

TOTEUTAMME PIENET PINTAREMONTIT SEKÄ SUUREMMAT SANEERAUKSET HUOLELLISESTI!

Toteutuneita projekteja

Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, kotitaloudet, kiinteistöyhtiöt, yritykset ja yhteisöt.

Sisäpuolisissa kohteissa teemme maalaus- ja tapetointityöt, tasoitetyöt, sekä lattia-, seinä- ja kattopinnoitukset. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki maalaustyöt ammattitaidolla tarpeesi mukaan.

Ulkosaneerauskohteissa tyypillisiä projekteja ovat mm.  maalaus- ja pinnoitustyöt.

Saneerauskohteissa hoidamme perusparannus- ja uudistustyöt. Esimerkiksi asunnon korjaaminen tulipalon jälkeen vaatii ammattitaitoisen remonttimiehen. Puramme tarvittavat vaurioituneet rakenteet ja rakennamme uutta tilalle.

Kosteusvaurioihin pitää aina asennoitua vakavasti ja huolella. Usein vesi ehtii vaurioittaa pintojen lisäksi myös rakenteita. Hoidamme ammattimiehet, jotka ovat keskittyneet erilaisiin märkätilaremontteihin ja homesaneerauksiin.
Tarpeesi mukaan suosittelemme myös hyvää kotimaista ja korkealuokkaista rakennusfirmaa rakennusprojektillesi.

Kerro palveluntarpeesi, kriteerisi ja pyydä tarjous.

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Toimistomme on avoinna ajanvarauksella ja päivystämme puhelinnumerossa 040-352 5156 joka päivä klo 8-20.

Soita, sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää tarpeistasi. Asuntosi arviokäynti on maksuton.

Päivystys 24 H
tekstiviestillä 040-352 5156
maililla danita.westphal@danitawest.fi

Kiitos ajastasi,

Danita Prokuva trp

Sending
Kerro kavereillesi...

Selkeyttä asuntokauppoihin?

Lataa ILMAINEN asuntokaupan juridiikka -oppaani ja saat vinkkejä onnistuneeseen asuntokauppaan!

Kiitos oppaan tilauksesta. Saat kohta sähköpostiisi vahvistuslinkin!