Danita West Oy

Kiinteistönvälitys LKV

Välitämme asuntosi keskustayksiöstä maaseutukiinteistöön. Välitämme myös vapaa-ajan asunnot sekä tontit.

Välityspalkkiotarjous 2,5 % + alv ( yhteensä 3,1 % ) velattomasta kauppahinnasta, (alan yleisin välitysliikkeiden markkinoinnissa ilmoittama välityspalkkio on 4,96 % sis. alv.)

Välitysalueet: Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Vantaa, Sipoo, Kerava, Järvenpää, Porvoo ja näiden lähialueet. Muiden alueiden kohteet sovittavissa.

Yrityksemme on sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa. Vastuuntuntoinen välittäjä tuntee hyvän välitystavan ja sitoutuu noudattamaan sitä. Kuluttajalle asiointi hyvää välitystapaa noudattavan välittäjän kanssa tuo turvallisuutta ja luotettavuutta. Valvomme sekä toimeksiantajan että ostajan etua.

Hyvä Välitystapa edistää kiinteistönvälitysalan ammattimaisuutta. Se kiteyttää alan pelisäännöt ja suojaa sekä ostajaa että myyjää.

Danita West Oy LKV

+358 (0) 40 35 25 15 6
danita.westphal@danitawest.fi

Bulevardi 5 A Helsinki
FI 00120 Finland

Y-TUNNUS: 2759864-7
SKVL Jäsenyritys

Aukioloaika/Päivystys
Päivystämme numerossa + 358 ( 0) 40 352 5156 joka päivä klo 8.00 -20.00
Tapaamiset ja asuntoarviot vain ajanvarauksella.

Soita, sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää asunnon vaihdosta. Asuntosi arviokäynti myyntiä varten on maksuton.

Päivystys 24 H:
Viesti: 040-352 5156
Email: danita.westphal@danitawest.fi
Facebook

Danita Westphal

Olen ennen kaikkea ihmisläheinen ja itsekin reippaasti elämää kokenut humanisti, jonka työn arvot  kiinteistönvälittäjänä ovat asiakkaani auttaminen, ehdoton luottamus ja asuntokaupan tehokas klousaaminen.

Olen asiani osaava, empaattinen ja käytännönläheinen myynnin ammattilainen.

Olen yrittäjäsuvusta  ja jo lapsuuden kodin yrittäjäperheessä kasvaneena opin sen, että myyntityö parhaimmillaan on ennen kaikkea asiakkaan tarpeiden palvelemista ratkaisukeskeisesti.

Työssäni parasta ovat ihmiset. Danita West Oy:ssä haluan pitää yllä positiivista, asiakkaalle avoimen rehtiä, luottamuksellista ja tulevaisuuteen uskovaa ilmapiiriä. Hyvän välitystavan mukaisesti turvaan sekä toimeksiantajan että ostajan etuja. Olen myös kuulolla palautteen suhteen. Asuntokauppojen taustalla on aina ensin asiakkaani visio muutoksesta. Sitten lähdetään hommiin. Visioihinsa uskova onnistuu.

Koulutus:
Koulutukseltani olen kiinteistönvälittäjä LKV, kulttuurituottaja AMK ja yhteisöpedagogi AMK. Olen täydentänyt koulutustani myös valmentajaksi (Sertifioitu MB-Life Coach & Business Coach ). Olen opiskellut myynnin tueksi NLP:tä ( Licensed NLP Practitioner TM) ja läsnäolon taitoihin mindfulnesia. Varhaisin koulutustaustani on klassisessa musiikissa, ja olen tehnyt solistisessa pääaineessa klassinen piano ammattitutkinnon jo vuonna 1999. Uskon monipuolisuuteen ammatillisessa kasvussa.

Taustat työelämässä:

Aikaisempi ammatillinen taustani on kaupallisessa mediassa b-to-b- myynnin sekä yritysasiakkaiden tuotteiden mainonnan ja markkinoinnin parissa. Olen työskennellyt mm. Taloussanomien ja Kauppalehden teemaliitteiden projektipäällikkönä, radio Groove Fm:n tuotepäällikkönä, radio Suomipopin avainasiakaspäällikkönä, valmentajana hyvinvointialan yrityksessä, TV- toimittajana ja juontajana TV-tuotantoyhtiö Metronome Film & TV:ssa ( Nelonen), Espoon kaupungin opetus- ja kulttuuritoimessa työnsuunnittelijana ja ohjaajana.

Ennen oman kiinteistönvälitysliikkeen perustamista toimin neljä vuotta välittäjänä kahdessa perinteikkäässä espoolaisessa eksklusiivisten arvoasuntojen myyntiin erikoistuneessa yrityksessä. Toimin Helsingin Ullanlinnan ja Bulevardin toimipisteissä sekä Espoon Tapiolan ja Haukilahden toimistoissa.

Päämääränä on se, että toimeksiantajani ei tarvitse kantaa huolta asuntonsa käytännön myynnistä eikä ostaja-asiakkaani sen ostoon liittyvistä käytännön kuvioista. Neuvon ja raportoin tehokkaasti asiakkaalleni projektin kulusta. Päämääräni on, että asiakkaani saa keskittyä 100% omaan arkeensa ja minä hoidan välitystyön hänelle räätälöitynä projektina.

Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta ja musiikki. Vapaa-ajallani harjoitan joogaa, lenkkeilen luonnossa, nyrkkeilen ja ratsastan. Olen vapaa-ajallani kiinnostunut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, henkiseen kasvuun ja psykologiaan liittyvistä asioista. Tästä syystä olen kouluttautunut elämäntaidon valmentajaksi ( life coach) ja valmennan myös työkseni. Harrastukset antavat minulle voimaa. Työnteon vastapainoksi olen perheen ja kirjojen parissa viihtyvä armoitettu koti-ihminen. Perheemme asuu Sipoossa. Vapaa-aikaani kuuluu myös laaja ystäväpiiri ja erittäin laajat sosiaaliset verkostot.

Soita ja keskustellaan asuntokauppa projektistasi  040-352 5156 tai laita sähköpostia osoitteeseen danita.westphal@danitawest.fi

Terveisin

Danitas real signature SMALL

HINNASTO

Osakehuoneistot ja kiinteistöt 2,8% (+ alv 24%).*

Ostotoimeksianto Suomessa 1,2  % (+ alv 24 %).
Ostotoimeksianto Suomen ulkopuolella 2% (+ alv 24 %).

Vuokravälitys 1 kuukauden vuokra (+ alv 24 %).

Välityspalkkiot lasketaan kohteen toteutuvasta velattomasta kauppahinnasta.

Hankimme puolestasi asunnon myymisessä valtioneuvoston asetuksessa VNA 15.2.2001/130 mainitut asiakirjat. Huolehdimme siitä, että myyjälle asuntokauppalain mukaan kuuluva selonottovelvollisuus täytetään ja ostajalle kerrotaan kaikki oleellinen asunnosta sekä taloyhtiön ja kiinteistön tilanteesta.

*Välityspalkkio kattaa kaikki myynnin ja markkinoinnin kulut.

Arviopalvelut:

Arviokäynti myyntiä varten on maksuton.

Lisäpalvelut:

– Kauppakirja kaupantekoon
asunto-osakkeet, tontit  ja kiinteistöt: 400 € + alv +  lain edellyttämien  asiakirjojen toteutuneet kulut

– Arviokirja esim. pankkia varten
Asunto-osakkeet 450 € + alv, tontit  ja kiinteistöt: 550 € + alv + lain edellyttämien  asiakirjojen toteutuneet kulut

Asiakirjakulut laskutetaan todellisten toteutuneiden kulujen mukaan.

Suosittele ystävällesi

Suosittele ystävillesi minua välittäjäksi, niin muistan sinua, kun suosittelet minua.

LÄHETÄ VINKKISI >>

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Toimistomme on avoinna ajanvarauksella ja päivystämme puhelinnumerossa 040-352 5156 joka päivä klo 8-20.

Soita, sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää tarpeistasi. Asuntosi arviokäynti on maksuton.

Päivystys 24 H
tekstiviestillä 040-352 5156
maililla danita.westphal@danitawest.fi

Kiitos ajastasi,

Danita Prokuva trp

Sending
Kerro kavereillesi...

Selkeyttä asuntokauppoihin?

Lataa ILMAINEN asuntokaupan juridiikka -oppaani ja saat vinkkejä onnistuneeseen asuntokauppaan!

Kiitos oppaan tilauksesta. Saat kohta sähköpostiisi vahvistuslinkin!